Şikayet.com

EĞİTİM ŞİKAYETİM VAR EĞİTİM ŞİKAYET, EĞİTİM HABER
MEB Eğitim Şikayetleri

Açık Öğretim Lisesi

Ağustos 10, 2015
|
Kategori: MEB Şikayet
Açık öğretim lisesinin iş takviminde 3.dönem sınavlarının açıklanma tarihi 18 eylül. Lütfen bu sınav sonuçlarını bekleyen bizleri mağdur etmeyip, bir hafta önceden açıklarsanız bizde kayıt ve konaklama işlemlerimizi halledebiliriz. Teşekkürler

Direksiyon Sınavı Görevlileri

Ağustos 10, 2015
|
Kategori: MEB Şikayet
09/08/2015 yani bugün direksiyon sınavına girdim, galiba sınavı kaybettim. Yarın belli olacak, görevliler beni park yerinde indirdiler. Yan tarafımda oturan görevli aynayı oynayınca tekeri göremedim ve bu sebepten dolayı arabayı kaldırıma dayadım.İlk..

Acet Sürücü Kursu Hakkında

Ağustos 09, 2015
|
Kategori: MEB Şikayet
53 yaşında olduğum için ki sınav öncesinde kurs yetkilisi bana yaşımdan dolayı ben olsaydım seni kursa kaydettirmezdim gibi hakarette bulunup beni psikolojik olarak etkilemiştir. Sonrasında direksiyon sınavında benim kullandığım sırada araç arızalıyd..

Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü

Ağustos 09, 2015
|
Kategori: MEB Şikayet
20.07.2015 Tarihinde ALO 147 ‘yi arayıp 4972584 nolu başvuruyla şikayetimi belirtmiştim.Hiçbir sonuç alamadım. İsterizki sorunlarımızı devletimizin kurumları, devlet büyüklerimiz çözsün.

Sem Sürücü Kursu

Ağustos 09, 2015
|
Kategori: MEB Şikayet
Merhaba, Sakarya Sem sürücü kursu müdürü Osman Bey bana 12 saatlik bir direksiyon eğitimi verildikten sonra 22 Ağustos’ta yazılı sınava gireceğimi bildirdi ve kayıt işlemlerimi tamamladık. Yaklaşık 2-3 hafta sonra aklıma takılan bir soru için k..

Alo Meb Bilgi Danışma Hattı

Ağustos 09, 2015
|
Kategori: MEB HABER
MEB Şikayet Hattı Ülkemizde Milli Eğitim Bakanlığı, öğrencilerin, öğretmenlerin ve velilerin istek, şikayet, görüş, öneri ve ihbarlarını bakanlığa iletilerek çözüm sağlanabilmesi için Alo MEB 147 eğitim hattını hizmete açtımıştı. Ülkemizde MEB ile al..

Aydın Söke Amerikan Kültür Koleji

Ağustos 08, 2015
|
Kategori: Özel Okullar
4. sınıfa geçen kızımın kaydı için adı geçen kuruma başvurduk. Bir tane açık kontenjanları olduğunu, seviye testi yapmaları gerektiğini söylediler. Sınav yapıldı ve kızım başarılı oldu. Ön kayıt yaptılar. 10 gün sonra Müdür Yrd. Funda K. kayıt için b..

Karakoçan Kız Teknik ve Meslek Lisesi

Ağustos 06, 2015
|
Kategori: Liseler
2012 karakoçan kız teknik ve meslek lisesi mezunuyum. Staj yaptığım yıl bana param verilmedi. Okul üzerine almıştı parayı bizden habersiz ve ben hakkımı istiyorum. En kısa zamanda. Bu yıl üniversite kazandım, lütfen yardım edin param ödensin. Bazı ar..

Şaphane Myo Devlet Yurtları

Ağustos 06, 2015
|
Kategori: Yurtlar
İstanbul’da oturuyorum. Kütahya’nın Şaphane ilçesinde üniversite kazandım. Kaydımı yaptırmak için gittiğimde devlet yurtlarının devlet tarafından kapatıldığını öğrendik. Bir kaç aya tokilere taşınacak dendi ama ben bir kaç ay orada özel y..

Motorlu Taşıtlar Pratik Sınavı Komisyon Üyeleri

Ağustos 06, 2015
|
Kategori: Sınavlar
1.08.2015 tarihinde ehliyet sınavına girdim. Parktan sonra geri geri gitmeye giderken önümdeki araç durdu. Ben de araç çalışır haldeyken tekrardan kalkış yapmaya çalıştım, o sırada vitesi 1 almadığımı fark ettim. Arkadaki hocanın uyarısıyla düzelttim..
222